Portada – Català

Cooperativa de treball

Som dones migrants que ens dediquem a la feina de cures i neteja. Volem oferir aquests serveis en condicions dignes per a la clientela i per a nosaltres. Perquè cuidem la vida!

Qui som

Som un equip de dones amb ganes de transformació social, dones luchadoras que fem front a la llei d’estrangeria i a la precarització de les feines de cura amb aquesta proposta dins de l’economia social i solidària. De moment som Bertha, Glenda, Isabel, Norma, Rosa i Yermis, però volem ser moltes més.

 

Què fem

Cuidem

  • Cures de persones dependents a domicili.
  • Acompanyament a hospitals, centres de dia, metges i altres.
  • Acompanyament a espais de lleure i entreteniment.
  • Subministrament de medicació i alimentació.
  • Preparació de dietes i alimentació a domicili.

Netegem

  • Neteja de domicilis.
  • Neteja d’oficines, locals i naus
  • Neteja de finals d’obra.

Notícies

Posant la nostra mirada en la jornada de Dret a la cura. La mirada de persones migrants cuidadores, treballadores de la llar i de les cures.

Compartint juntes com ens organitzem i com pensar en una transformació social de les cures des de les organitzacions de dones migrants.

Compartim què és Cuidem amb cor amb les nostres companyes i companys, amb la finalitat d’afegir-nos a l’economia social i solidària. Compartim sabers, experiències

Compartim què és Cuidem amb cor amb les nostres companyes i companys, amb la finalitat d’afegir-nos a l’economia social i solidària. Compartim sabers, experiències i respon

Compartim què és Cuidem amb cor amb les nostres companyes i companys, amb la finalitat d’afegir-nos a l’economia social i solidària. Compartim sabers, experiències i respon

Et convidem a participar en la trobada per conèixer-nos, compartir experiències d’organització o de resistències al voltant de les cures.

Un dels nostres objectius és poder formar-nos en cura de persones dependents en centres o en domicilis.

Contacte

Impulsa

Impulsa

Promou

Logo economia social
Logo Generalitat de Catalunya Departament d'Empresa i Treball

Finança

Logo Ministeri de treball i economia social
×